joi, iulie 25, 2024
AcasăCIOFFWorld Folkloriada CIOFF® de la Ufa

World Folkloriada CIOFF® de la Ufa

Contact

ℹ️ Întreagă delegație care va reprezenta România la World Folkloriada CIOFF de la Ufa  a ajuns cu bine în Rusia. Deși superstițioșii s-au temut puțin de faptul că evenimentul  a fost reprogramat în 2021, drumul  Ansamblului Mărțișorul de la Cluj, reprezentant al României, până în UFA locul de desfășurare al celui mai mare eveniment folcloric din lume în anul 2021, unde vor locui pe toată perioada festivităților, a decurs că la carte, fără niciun fel de incidente nedorite.
  ℹ️ Primirea călduroasă a gazdelor din Republica Bașchiria și CIOFF Rusia a înveselit chipurile tinerilor noștri reprezentanți care vizitează în aceste momente marile scene amplasate pentru acest majestos eveniment care se desfășoară odată la patru ani sub patronajul Comitetului Internațional de Organizare a Festivalurilor Folclorice - CIOFF. 
  ℹ️ De la poartă aerogării din UFA, toată lumea a fost îmbarcată în autocarele ultramoderne puse la dispoziție de organizatori, iar după mai puțin de o ora Ansamblul Mărțișorul a intrat în campusul folcloric din UFA. Aici, Ioan Cocian și Flavius Milășan, reprezentanții ai Comitetului Internațional de Organizare a Festivalurilor Folclorice secțiunea națională Română la World Folkloriada de la Ufa 2021, au făcut oficiile și le-au înmânat cu promptitudine artiștilor proaspăt sosiți atât acreditările de participare la spectacole, cât și cheile de la camerele unde vor stă până la finalul Folcloriadei.
  ℹ️ Le urăm succes și așteptă cu nerăbdare mai multe vești și imagini de la ei din UFA. 
  ?? România la Folcloriada 2021 prin Comitetului Internațional de Organizare a Festivalurilor Folclorice secțiunea națională Română

Adrian Frentescu
Președinte CIOFF® România

Populare Acum

Comentarii Recente